De seneste opdateringer 

Nye projekter, ansættelser, partnerskaber og meget mere

Nedenfor kan du løbende følge med i hvad, der sker hos Enversion. For at få et uformelt indblik i dagligdagen, kan du følge os på Facebook, kommentarer til dagsaktuelle temaer i sundheds- og økonomiverdenen finder du på Twitter og LinkedIn. Links findes nederst på denne side.

Så nørder vi igennem

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi er passionerede nørder her hos Enversion. Derfor inviterer vi til en “ML-teknik, prædiktive modeller, xAI, øl og pizza”-aften…..

læs mere

Konference om sundhed og kunstig intelligens

Vi har gjort det to gange før og fået stor ros for det. Så nu gør vi det igen! Inviterer til konference om, hvordan kunstig intelligens og intelligente assistenter kan give os alle sammen mere og bedre sundhed for pengene……

læs mere

Algoritme kan forudsige hjerteanfald

Hos Enversion render vi rundt og siger, at vi vil gøre verden til et bedre sted. Vores superseje Per Dahl Rasmussen har i den grad gjort sit til det. Han har nemlig udviklet en algoritme, der kan forudse risikoen for hjerteanfald lang bedre end nuværende metoder…..

læs mere

Vi er flyttet

Så blev det endelig Store Flyttedag hos Enversion A/S. Fredag 1. september blev traileren således læsset med alt firmaets habengut, og derefter kørt en lille kilometer mod nord til den nye adresse, Fiskerivej 12…..

læs mere

Enversion håndplukker tre specialestuderende

De har været i praktik i det Aarhusbaserede IT-firma Enversion A/S gennem det seneste halve år, og forleden blev de så håndplukket af grundlægger Jacob Berthelsen og firmaets analytiske direktør Bo Thiesson og tilbudt fast arbejde…….

læs mere

Seje Karl har fået en sponsoraftale med Enversion A/S

I dag er hans personlige rekord 16 sekunder, og lørdag 30. januar 2016 skal han til Slagelse og deltage i en stor konkurrence arrangeret af Dansk Speedcubing Forening under den internationale moderorganisation World Cube Association…….

læs mere

Enversion har ansat to nye kloge hoveder

Vi har travlt, og det er dejligt! Derfor har vi har fået to nye kolleger hos Enversion A/S. Det er Jytte Jensen og Thomas Iversen, som primært skal arbejde med henholdsvis kategorisering og udvikling af modeller til databehandling for vores kunder…….

læs mere

Enversion deltog i stor konference

Forleden var Sofie Lykke Sørensen og Anne Olsvig Boilesen et smut i København for at deltage i tre dages konference med Landspatientregistrets redskab, DRG-systemet, i fokus……

læs mere

ENVERSION udvider med nye talenter

En gruppe på fem specialestuderende fra Aalborg Universitet (datalogi og machine intelligence) vil sammen med Enversion kigge på anvendelsen af machine learning teknikker til at…..

læs mere

Lyt til din indre stemme

Jacob Høy Berthelsen, stifter og ejer af Enversion A/S, opfordrede i sin tale de nye civilingeniører til at være omhyggelige og eftertænksomme, når de skal vælge karriere….

læs mere