De seneste opdateringer 

Nye projekter, ansættelser, partnerskaber og meget mere

Nedenfor kan du løbende følge med i hvad, der sker hos Enversion. For at få et uformelt indblik i dagligdagen, kan du følge os på Facebook, kommentarer til dagsaktuelle temaer i sundheds- og økonomiverdenen finder du på Twitter og LinkedIn. Links findes nederst på denne side.

Så nørder vi igennem

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi er passionerede nørder her hos Enversion. Derfor inviterer vi til en “ML-teknik, prædiktive modeller, xAI, øl og pizza”-aften…..

læs mere

Konference om sundhed og kunstig intelligens

Vi har gjort det to gange før og fået stor ros for det. Så nu gør vi det igen! Inviterer til konference om, hvordan kunstig intelligens og intelligente assistenter kan give os alle sammen mere og bedre sundhed for pengene……

læs mere

Algoritme kan forudsige hjerteanfald

Hos Enversion render vi rundt og siger, at vi vil gøre verden til et bedre sted. Vores superseje Per Dahl Rasmussen har i den grad gjort sit til det. Han har nemlig udviklet en algoritme, der kan forudse risikoen for hjerteanfald lang bedre end nuværende metoder…..

læs mere

Vi er flyttet

Så blev det endelig Store Flyttedag hos Enversion A/S. Fredag 1. september blev traileren således læsset med alt firmaets habengut, og derefter kørt en lille kilometer mod nord til den nye adresse, Fiskerivej 12…..

læs mere