Vil du være en del af holdet?

Søg job hos os

Job

3

Vil du være en del af Enversion?

Vi er altid interesserede i at høre fra dig, hvis du har lyst til at blive en del af Enversion.

Foruden at have de faglige kvalifikationer i top, skal du være parat til at fortælle os, hvad du mener, du kan bidrage med, hvem du er, og hvad du drømmer om. Og hvis du har ambitioner om at få fancy titler og blive aflønnet med bonusser, så skal du allerede nu finde et andet sted at søge ind, for den slags bruger vi ikke her. Til gengæld støtter vi dig i at forfølge dine drømme og ideer og giver dig højt til loftet, reelt ansvar inden for dit arbejdsområde og muligheden for at påvirke virksomheden alt det, du vil. Læs evt. vores manifest, hvor vi skriver lidt om, hvad vi tror på, og hvordan vi arbejder.

Se hvem vi er, og om du tror, du passer ind her:

Du skal være meget velkommen til at sende os noget, du er stolt over at have udrettet, samt fortælle, hvad du går og drømmer om at lave. Send det til økonomi- eller sundhedsteamets job-indbakke. Vi vil herefter kigge dine ting igennem og invitere dig til en samtale, hvis vi vurderer, der kan være et match.

 

Kan du arbejde med data, og brænder du for at omdanne sundhedsdata til værdifuld viden, så giver vi en kop kaffe. Dine formelle meritter på dit CV er sådan set ligegyldige – det, der tæller, er, hvad du kan, og hvad du vil. Forvirret? Så er det nok ikke dig, vi søger…

 

Ansøgning til økonomiteam:

job.oekonomi@enversion.dk

 

Ansøgning til sundhedsteam:

job.sundhed@enversion.dk

Bemærk, at e-mails, der indeholder personfølsomme eller fortrolige oplysninger, f.eks. cpr-nummer, vil blive slettet straks efter modtagelse.