Mathias Abitz Boysen

Mathias Abitz Boysen +45 28435105 Information engineer

Hos Enversion arbejder jeg med:

Jeg arbejder med at lægge de data, vi får ind fra forskellige kilder, rigtigt på plads og derefter lave udtræk af dem til forskellige formål. Jeg hjælper også kunderne med at bruge vores produkter til helt konkrete opgaver.

Fagligt interesserer jeg mig for:

Jeg er fascineret af de perspektiver, der er ved at genbruge data til at se på, hvordan man kan gøre tingene bedre i fremtiden.

Hvordan man for eksempel kan bruge de data, man har omkring børn, der bliver indlagt på en intensiv afdeling til at finde ud af, hvordan de egentlig havner der. Det, synes jeg, er meget spændende og motiverende.

Det er fantastisk, at genanvende eksisterende data inden for sundhedsvæsnet, fordi det tilfører klinikernes hårde dokumentationsarbejde ekstra værdi, efter borgeren er udskrevet. Det er mere sundhed for pengene.

I fritiden er jeg engageret i:

I min fritid er jeg ambitiøs løber og kapsejler. Jeg er samtidig engageret som instruktør i Aarhus sejlklub, hvor jeg arbejder på at få nye folk ud på kapsejladsbanerne. Jeg er ølentusiast med forkærlighed for humlede øltyper som pale ale og IPA, og jeg deler gerne med venner og kæreste.

Contact Information