Nadia Urvashi Ryberg

Nadia Urvashi Ryberg +45 22908510 User Experience Designer

Hos Enversion arbejder jeg med:

Jeg er interaktionsdesigner, hvilket vil sige, at jeg arbejder med at designe og optimere brugergrænseflader – altså den del af Enversions løsninger, som brugerne skal interagere med. Formålet er at mindske antallet af interaktioner samt forbedre brugeroplevelsen ved at effektivisere brugergrænsefladen, så den er så nem og intuitiv at bruge som overhovedet muligt.

Fagligt interesserer jeg mig for:

Hvordan man kan optimere brugergrænseflader og gøre dem mere simple, så brugerne har let ved at finde den information, de søger, og let ved at bruge funktionerne. Alt lige fra at få det til at se indbydende ud rent designmæssigt til at finde ud af, hvilke funktioner, der skal være til placering af elementer for at det er let at bruge for, at det er brugervenligt. Det der med at gøre noget kompliceret programmering til en effektiv løsning, der er let at betjene, synes jeg er spændende.

I min fritid er jeg engageret i:

At være kreativ. Jeg maler og tegner en del, mest futuristiske værker, og så spiller jeg musik – rock og blues på både elguitar, akustisk guitar og klaver.

Contact Information