Sophia Nygaard Christensen

Sophia Nygaard Christensen +45 31517393 Information engineer

Hos Enversion arbejder jeg med:
Jeg arbejder med at dokumentere processer. Helt konkret implementerer jeg et kvalitets-ledelsessystem, der sikrer, at Enversion kan dokumentere, hvordan man har udviklet en række produkter til sundhedssektoren. De betragtes nemlig juridisk set som medicinsk udstyr, og den slags skal have en såkaldt CE-godkendelse i EU. For at få sådan en godkendelse skal man kunne dokumentere, hvordan man har udviklet et produkt, og at man har overholdt nogle retningslinjer, og det er mit job at sikre, det sker hos Enversion.

Fagligt interesserer jeg mig for:
Da jeg i sin tid skulle vælge studie, vaklede jeg mellem sundhedsteknologi og jura. Jeg begyndte at læse sundhedsteknologi på ingeniørstudiet i Aarhus, hvor jeg fandt ud af, at jeg kunne kombinere min interesse for sundhed med min interesse for jura, ved at arbejde med kvalitetssikring. Det er spændende at arbejde med kvalitetssikring af medicinsk udstyr, da det i sidste ende sikre patientsikkerheden, når udstyret skal bruges. Det giver derfor rigtig meget mening for mig at være med til at udvikle sikre dataløsninger til sundhedsvæsnet.

I min fritid er jeg engageret i:
Jeg kan godt lide at sy og være kreativ og troede faktisk engang, det skulle være den retning, mit arbejdsliv skulle gå. I dag er det min hobby sammen med bagning, at lave mad og være sammen med venner og familie. Og så spiller jeg håndbold på motionsplan.

Contact Information